Lucram la noua versiune a site-ului, de aceea informatiile nu sunt actualizate. Intre timp poti citi articolele pe care le-am scris in ultimii 4 ani iar noi promitem sa
revenim cat mai curand cu o noua interfata si, evident, cu articole la zi. Lucram in paralel atat la relansarea site-ului, cat si la organizarea Galei Premiilor eCommerce.

 
UTILIZAREA CARDURILOR
Cardurile fac parte deja din viata de zi cu zi a romanilor, la ora actuala existand peste 9 milioane de carduri bancare.   ...detalii
RECOMANDAREA Link2eCommerce
CartePremium - librarie online si giftshop cu livrare 100% gratuita pentru clientii care aleg plata online   ...detalii
CONSULTANTA IN COMERTUL ELECTRONIC
Intra acum in comertul electronic! Nu este un “hei rup-ism” si nici un sfat optimist. Statisticile arata ca numarul mag   ...detalii
Sign-up
Beneficiile autentificarii si formularul de inscriere
 
Link2eCommerce Home E-Commerce Online Advertising & PR Legislatie Internet Off Topic Evenimente Despre noi
Pagina despre noi
Contact
June 2019
 LMMJ VSD 
      12 
 3456789 
 10111213141516 
 17181920212223 
 24252627282930

Conceptul Link2eCommerce

  [Redactia]

Link2eCommerce este o publicatie a Link Magazine, editata in parteneriat cu BRD Groupe Societe Generale, fiind o premiera in presa scrisa din Romania datorita continutului sau targetat exclusiv pe industria online (cu preponderenta, pe comert electronic).
 
O parte din redactorii Link impreuna cu specialisti renumiti ai industriei online incearca sa aduca un plus in promovarea pietei prin prezentarea realitatilor acesteia si informarea corecta a tuturor celor interesati sa inceapa o afacere in mediul online.
 
In timp ce publicatia tiparita Link2eCommerce prezinta analize de piata si continut de training, site-ul Link2ec.ro va ofera posibilitatea de a intra in contact direct cu jucatorii din industrie si de a adresa intrebarile voastre catre acestia. De asemenea, prin intermediul site-ului, veti putea decide ce subiecte va intereseaza sa dezbatem in paginile publicatiei in asa fel incat sa contribuim la lamurirea aspectelor confuze inca. Practic, voi sunteti redactorii-sefi ai Link2eCommerce pentru ca voi stiti cel mai bine care sunt problemele cu care va confruntati.
 
Ne dorim sa crestem impreuna o comunitate si sa punem in miscare industria romaneasca de online. Va ascultam opiniile si vom incerca sa le concretizam prin dialogul nostru permanent cu autoritatile publice, bancile, procesatorii de plati, organizatiile internationale emitente de carduri, agentiile de publicitate online, companiile de web-design si magazinele online existente.
 
Speram sa gasiti in Link2eCommerce raspunsuri la multe din intrebarile voastre. Va dorim lectura placuta si afaceri online de succes!
 
Echipa Link2eCommerce
 
 
... afiseaza toate articolele
Poll

Poll

Cat ati cheltuit pentru un cadou cumparat online?
Sub 10 lei
Intre 10 si 50 lei
Intre 50 si 100 lei
Intre 100 si 150 lei
Intre 150 si 200 lei
Intre 200 si 300 lei
Peste 300 lei