Lucram la noua versiune a site-ului, de aceea informatiile nu sunt actualizate. Intre timp poti citi articolele pe care le-am scris in ultimii 4 ani iar noi promitem sa
revenim cat mai curand cu o noua interfata si, evident, cu articole la zi. Lucram in paralel atat la relansarea site-ului, cat si la organizarea Galei Premiilor eCommerce.

 
UTILIZAREA CARDURILOR
Cardurile fac parte deja din viata de zi cu zi a romanilor, la ora actuala existand peste 9 milioane de carduri bancare.   ...detalii
RECOMANDAREA Link2eCommerce
CartePremium - librarie online si giftshop cu livrare 100% gratuita pentru clientii care aleg plata online   ...detalii
CONSULTANTA IN COMERTUL ELECTRONIC
Intra acum in comertul electronic! Nu este un “hei rup-ism” si nici un sfat optimist. Statisticile arata ca numarul mag   ...detalii
Sign-up
Beneficiile autentificarii si formularul de inscriere
 
Link2eCommerce Home E-Commerce Online Advertising & PR Legislatie Internet Off Topic Evenimente Despre noi Contact
February 2019
 LMMJ VSD 
     123 
 45678910 
 11121314151617 
 18192021222324 
 25262728
 
www.okit.ro te ajuta LIVE sa alegi produsul de care ai nevoie [2008-07-01] [okit.ro]

www.okit.ro lanseaza un nou serviciu de asistenta LIVE online. Vizitatorii site-ului pot apela printr-un simplu click un consultat de vanzari pentru a solicitata mai multe informatii despre produsul cautat.
 
Consultantii de vanzari, suport tehnic sau ale departamentelor administrative sunt zilnic online si solicita acceptul de asistenta vizitatorilor site-ului. Daca nu este nevoie de asistenta online se poate refuza invitatia.
 
Serviciul este usor de utilizat si foarte util pentru vizitatorii ce doresc informatii clare, rapid si fara mari batai de cap. Daca nu va putem ajuta pe loc, vi se solicita o adresa e-mail sau un numar de telefon si va garantam ca vom face tot posibilul sa revenim cu un raspuns pozitiv la solicitarile dumneavoastra.
 
Prin noul sistem de ajutor si suport online, www.okit.ro doreste apropierea catre client oferind un nou canal de comunicare pentru comertul online din Romania si de ce nu, o solutie mai eficienta si mai practica de informare rapida.
 
www.okit.ro este primul magazin online IT&C din Romania cu ajutor LIVE online. Preturi mici si asistenta online profesionala. Simplu, comod, si rapid.
 
... afiseaza toate stirile
Poll

Poll

Cat ati cheltuit pentru un cadou cumparat online?
Sub 10 lei
Intre 10 si 50 lei
Intre 50 si 100 lei
Intre 100 si 150 lei
Intre 150 si 200 lei
Intre 200 si 300 lei
Peste 300 lei