Lucram la noua versiune a site-ului, de aceea informatiile nu sunt actualizate. Intre timp poti citi articolele pe care le-am scris in ultimii 4 ani iar noi promitem sa
revenim cat mai curand cu o noua interfata si, evident, cu articole la zi. Lucram in paralel atat la relansarea site-ului, cat si la organizarea Galei Premiilor eCommerce.

 
UTILIZAREA CARDURILOR
Cardurile fac parte deja din viata de zi cu zi a romanilor, la ora actuala existand peste 9 milioane de carduri bancare.   ...detalii
RECOMANDAREA Link2eCommerce
CartePremium - librarie online si giftshop cu livrare 100% gratuita pentru clientii care aleg plata online   ...detalii
CONSULTANTA IN COMERTUL ELECTRONIC
Intra acum in comertul electronic! Nu este un “hei rup-ism” si nici un sfat optimist. Statisticile arata ca numarul mag   ...detalii
Sign-up
Beneficiile autentificarii si formularul de inscriere
 
Link2eCommerce Home E-Commerce Online Advertising & PR Legislatie Internet Off Topic Evenimente Despre noi Contact
February 2019
 LMMJ VSD 
     123 
 45678910 
 11121314151617 
 18192021222324 
 25262728
 
Wilkins Lee Creative a desfasurat prima promotie din Romania, via Twitter, pentru Accent Travel & Events [2008-06-17] [Wilkins Lee Creative]

Marti, 10.06.2008, ora 12:00, Wilkins Lee Creative a demarat pentru Accent Travel & Events  primul concurs viral din Romania dedicat utilizatorilor retelei sociale Twitter.
 
Sub sloganul “Urmareste-ne pe Twitter si castiga!”, utilizatorii acestui serviciu au avut posibilitatea de a se inscrie in concurs prin simpla includere a companiei Accent Travel & Events in propriul grup de prieteni.
 
Premiile campaniei au fost doua excursii la Marea Neagra in perioada 13-15.06.2008, oferite prin tragere la sorti joi, 12 iunie.
Anuntarea concursului, actualizarile permanente si buzz-ul creat de sistem au determinat atingerea unui numar de 140 de utilizatori inscrisi in concurs si 500 de vizite ale paginii de promotie, dupa numai 48 de ore.
 
“Obiectivul principal al campaniei a fost insasi construirea prezentei pentru Accent Travel & Events  in aceasta retea, avand in vedere potentialul de instrument comunicational demn de exploatat  pe care aceasta il pune la dispozitie in media digitala.  Am optat pentru derularea unei promotii, ca prima actiune, tocmai pentru a raspunde caracterului interactiv al mediului si pentru a atinge un nivel de word-of-click important intr-un timp foarte scurt. Prin implicarea utilizatorilor si pozitionarea dinamica a clientului, menita sa depaseasca simplul statut de anuntator, s-a reusit construirea unei audiente active pentru viitoarele comunicari si actiuni intreprinse de acesta”, a declarat Lee Wilkins, CEO Wilkins Lee Creative.
 
“Actiunea face parte dintr-un pachet integrat de instrumente prin care Accent Travel & Events urmareste dezvoltarea business-ului in zona online. Incercam sa ramanem cat mai aproape de clienti si suntem constienti ca trebuie sa ne adaptam noilor reguli ale pietei, mai ales atunci cand ne gandim la comunicare. Am primit abordarea propusa de agentie ca pe o provocare, mai ales pentru ca nu exista un precedent si nu stiam cum vor reactiona utilizatorii. In urma inscrierilor efectuate, a vizitelor inregistrate pe pagina de promotie  si a feedback-ului primit din retea nu putem decat sa ne bucuram de rezultate” , a declarat Loredana Stanciu, Director Executiv Accent Travel & Events.

Wilkins Lee Creative este o agentie de marketing digital ce isi propune sa construiasca si sa sustina dezvoltarea brand-urilor interactive, identificand in permanenta concepte si instrumente customizate pentru un domeniu aflat in permanenta schimbare.
Accent Travel este o agentie cu experienta pe piata serviciilor turistice, care si-a castigat prestigiul prin calitatea si promptitudinea ofertelor, avand in spate o echipa entuziasta, cu pregatire profesionala in turism.
 
Laura Iancu
Managing Director
Wilkins Lee Creative
http://www.wilkinslee.com/
 
... afiseaza toate stirile
Poll

Poll

Cat ati cheltuit pentru un cadou cumparat online?
Sub 10 lei
Intre 10 si 50 lei
Intre 50 si 100 lei
Intre 100 si 150 lei
Intre 150 si 200 lei
Intre 200 si 300 lei
Peste 300 lei