Lucram la noua versiune a site-ului, de aceea informatiile nu sunt actualizate. Intre timp poti citi articolele pe care le-am scris in ultimii 4 ani iar noi promitem sa
revenim cat mai curand cu o noua interfata si, evident, cu articole la zi. Lucram in paralel atat la relansarea site-ului, cat si la organizarea Galei Premiilor eCommerce.

 
UTILIZAREA CARDURILOR
Cardurile fac parte deja din viata de zi cu zi a romanilor, la ora actuala existand peste 9 milioane de carduri bancare.   ...detalii
RECOMANDAREA Link2eCommerce
CartePremium - librarie online si giftshop cu livrare 100% gratuita pentru clientii care aleg plata online   ...detalii
CONSULTANTA IN COMERTUL ELECTRONIC
Intra acum in comertul electronic! Nu este un “hei rup-ism” si nici un sfat optimist. Statisticile arata ca numarul mag   ...detalii
Sign-up
Beneficiile autentificarii si formularul de inscriere
 
Link2eCommerce Home E-Commerce Online Advertising & PR Legislatie Internet Off Topic Evenimente Despre noi Contact
February 2019
 LMMJ VSD 
     123 
 45678910 
 11121314151617 
 18192021222324 
 25262728
 
Programul pilot inovator al Visa, PIN Card, modifică semnificativ modul de combatere a fraudei în tranzacţiile de la distanţă [2008-06-12] [Visa Europe]

Visa Europe se plasează încă o dată în avangarda inovaţiei tehnologice, lansând programul pilot pentru noul său ‘Visa PIN Card’ – o soluţie puternică şi modernă la provocările generate de frauda în mediul online.
 
Creat în colaborare cu EMUE Technologies Pty Ltd, Visa PIN Card reprezintă un salt revoluţionar, foarte important pentru tehnicile de prevenire a fraudei. Deşi la prima vedere arată ca un card de credit sau debit convenţional, acest produs combină cipul cu o tehnologie care generează un cod sigur, utilizat o singură dată şi afişat astfel încât deţinătorul cardului să îl poată vedea pe un ecran integrat cu opt cifre alfa-numerice. Sistemul este nu doar extrem de uşor de folosit de către utilizator, dar are şi o baterie încorporată, concepută astfel încât să reziste timp de cel puţin trei ani. Ca urmare, produsul oferă instituţiei emitente o soluţie complet sigură, pentru o mai bună autentificare a tranzacţiilor online, şi asigură deţinătorilor de card liniştea sufletească totală pentru a efectua cumpărături prin telefon sau internet, fără a avea nevoie de un dispozitiv separat.
 
“Cum comerţul electronic continuă să se dezvolte puternic, noi şi întreaga industrie a sistemelor de plată trebuie să găsim modalităţi tot mai sofisticate de a combate eforturile infractorilor care, din cauza eficienţei sistemelor Chip şi PIN la POS, se orientează acum spre mediile în care tranzacţiile se realizează fără prezenţa fizică a cardului,” a declarat Peter Ayliffe, preşedinte şi CEO Visa Europe.
 
“În ultimii ani, Visa Europe a fost un deschizător de drumuri în lupta împotriva acestui tip de pericole, lansând iniţiative precum CVV2 şi Verified by Visa. Cea mai recentă iniţiativă a noastră - cardul Visa PIN – este cu siguranţă o nouă soluţie foarte puternică. Prin combinarea unui card cu cip standard/clasic cu tehnologia necesară pentru crearea unor coduri cu afişare unică, punem la dispoziţia deţinătorilor de carduri o experienţă cu adevărat prietenoasă şi oferim băncilor emitente o metodă fără rival, pentru a asigura integritatea tuturor tipurilor de tranzacţii derulate la distanţă – tranzacţii bancare derulate de la distanţă, on line sau telefonic – precum şi a tuturor cererilor referitoare la transferuri de fonduri.”
 
Brendan McKeegan, CEO al Emue Technologies, adaugă: “Suntem încântaţi să lucrăm în parteneriat cu Visa Europe, pentru a implementa soluţia Visa PIN Card în băncile emitente din Europa. Acest produs inovator combină componente standard de autentificare din industria de gen cu tehnologia unică Emue, pentru a oferi o soluţie comodă, eficientă din punct de vedere al costurilor şi uşor de utilizat”.
 
Prin modul în care este utilizat, cardul Visa PIN dovedeşte implicit că deţinătorul de drept al cardului este cel care a efectuat tranzacţia, acesta fiind singurul care are cardul şi trebuie să cunoască PIN-ul corespunzător.
 
Procesul de validare a tranzacţiei se derulează în 3 paşi simpli:
1. Când efectuează o tranzacţie online sau se conectează la un serviciu bancar online, deţinătorul cardului activează procesul de autentificare, apăsând pe butonul cu opţiunea corespunzătoare de pe tastatura cardului.
2. În momentul când i se cere PIN-ul, deţinătorul de card îl tastează.
3. Un cod unic, afişat o singură dată, apare pe afişajul cardului, fiind utilizat de deţinătorul de card pentru autentificarea tranzacţiei.
 
După cum conchide Peter Ayliffe: “Cardul Visa PIN este cu adevărat o soluţie inovatoare şi credem că va atrage în egală măsură deţinătorii de card şi băncile emitente. Pentru instituţiile emitente care participă la programul-pilot, aceasta va fi o ocazie excelentă prin care să îşi demonstreze preocuparea pentru securitate şi să se diferenţieze de competitori. Deţinătorii de carduri vor aprecia în mod sigur această metodă comodă şi simplă, căci vor putea să îşi deruleze cu şi mai multă încredere toate tranzacţiile online.”

 
... afiseaza toate stirile
Poll

Poll

Cat ati cheltuit pentru un cadou cumparat online?
Sub 10 lei
Intre 10 si 50 lei
Intre 50 si 100 lei
Intre 100 si 150 lei
Intre 150 si 200 lei
Intre 200 si 300 lei
Peste 300 lei